Klinika Doktor 24 d.o.o. Savska cesta 3, 1000 Ljubljana www.doktor24.si Klinika Doktor 24 je modern diagnostični center, ki nudi praktično vse specialistične storitve za hitro opredelitev težav in postavitev diagnoze. V našem centru uporabljamo najmodernejše medicinske aparature, z nami sodelujejo &scaron (več)
Dvorec Lanovž - Specialistična klinika Čopova ulica 20, 3000 Celje www.dvorec-lanovz.si (več)
Kalliste d.o.o. Klinika za ginekologijo, osteporozo in estetiko Slamnikarska cesta 3B, 1230 Domžale www.kalliste.si Klinika za ginekologijo, osteoporozo in medicinsko estetiko domuje v središču Domžal. Kalliste je nadaljevanje zasebne ambulante za ginekologijo in porodništvo dr. Ksenije &Scar (več)
Poskrbite za svoje zdravje in prihranite S kartico Doktor 24 asistence do privlačnih popustov Za uporabnike Doktor 24 asistence smo pri naših pogodbenih partnerjih pripravili vrsto popustov in ugodnosti, ki jih lahko koristite ob predložitvi kartice Doktor 24 asistence. Za več informacij pokličite številko 0820 08240. Klinika Doktor 24 10% popusta pri (več)
Plastična in estetska kirurgija Janežič d.o.o. Gasparijeva 12, 1000 Ljubljana www.klinika-janezic.si Tomaž Janežič, dr. med., je specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije ter specialist splošne kirurgije. Za seboj ima že skoraj 25 let delovnih izkušenj. Kot zasebnik deluje od leta 2006, (več)
Zdravniški nasvet po telefonu Za zdravniški nasvet po telefonu, pokličete na brezplačno telefonsko številko  080 8 112 (iz tujine + 386 1 280 30 92). Vaš klic bo sprejel dežurni zdravnik Doktor 24 asistence, s katerim se boste lahko pogovorili o vaših zdravstvenih težavah, ga vprašali za nasvet... Storitev je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPL (več)
Pristopna izjava Da bi vam bolj približali dostop do naših zdravstvenih storitev, si lahko natisnete svoj izvod Pristopne izjave na spodnji povezavi. Izpolnjeno in podpisano Pristopno izjavo pošljite na naš naslov, lahko po navadni pošti ali po elektronski pošti na naslov asistenca@doktor24.sii. Po prejemu le te, vam bomo poslali izkaznico Doktor 24 asistence. Pr (več)
Splošni pogoji poslovanja in izvajanja zdravstvenih storitev V priloženem dokumentu najdete Splošne pogoje poslovanja in izvajanja zdravstvenih storitev, ki jih ponuja Doktor 24 asistenca. V njih so podatki o obveznostih izvajalca storitev, o plačilu storitev, o trajanju, prekinitvi in odpovedi razmerja, o varovanju osebnih podatkov idr. Za več informacij in dodatno razlago splo&sca (več)
Nevrologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi nevrološka ambulanta, ki jo vodi specialist nevrolog. Nevrološki pregled je klinična diagnostična metoda, s katero zanesljivo odkrivamo nevrološka obolenja in jih tudi učinkovito zdravimo. Najpogostejša nevrološka obolenja so: možganska kap, multipla skleroza Parkinsono (več)
Ortopedija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi ortopedska ambulanta, ki jo vodi specialist ortoped. Ortopedija je posebna veja medicine, ki proučuje, odkriva, preprečuje in zdravi poškodbe in deformacije gibal. Z novimi možnostmi diagnostike in zdravljenja postaja ortopedija vedno bolj aktivna medicinska stroka, v zadnjem času pa se vse bolj uveljavlja kot pre (več)
<< 1 2 3  ... >>