Bolezni dojk V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi ambulanta za bolezni dojk, ki jo vodita specialist kirurg onkolog in rentegenolog. Rak je zelo pogosta bolezen sodobne družbe, rak dojk pa ena najpogostejših in najbolj zahrbtnih ženskih bolezni. Statistika kaže, da v Sloveniji zboli do 75. leta starosti kar vsaka 16. ženska. Zdravljenje raka je lahko zelo probl (več)
Ultrazvočna preiskava dojk Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
Kambič - Kafol d.o.o. Specialistična ambulanta za pljučne bolezni in alergije Hacquetova 6 1000 Ljubljana www.imunoterapija.si (več)
Lanščak d.o.o., ordinacija za bolezni ušes, nosu in grla Lendavska ulica 18, 9000 Murska Sobota (več)
Dermatologija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 Asistence deluje tudi dermatološka ambulanta, ki jo vodi specialist dermatovenerolog. Dermatologija je medicinska veda, ki se ukvarja z boleznimi kože in kožnih priveskov, kot so lasje in nohti. Te bolezni so zelo raznolike, na srečo pa jih na koži hitro opazimo. Velikokrat jih spremljajo tudi različni simptomi, kot so srbenje, peko (več)
Magnetna resonanca (MR/MRA) Magnetna resonanca (MR) je postopek slikanja telesa z uporabo magneta, radijskih valov in računalnika. Je neinvazivna medicinska diagnostična tehnika – ker ne uporablja rentgenskih žarkov, zdravju ni škodljiva – s katero ugotavljamo bolezenske spremembe v možganih, hrbtenjači in drugih delih glave, v hrbtenici in sklepih, mišicah, vezeh, mehkih (več)
Psihiatrija V okviru specialističnih ambulant Doktor 24 asistence deluje tudi psihiatrična ambulanta, ki jo vodi specialist psihiater. Tempo današnje družbe z vso težo pritiska na življenje posameznika, zato je porast psihičnih bolezni in motenj razumljiva. Predsodki so še vedno zelo pereča problematika psihičnih bolezni. Že zaradi strahu pred stigmatizacijo je bolniku težko prizn (več)
Gastromedica d.o.o., Inštitut za obolenja prebavil Kocljeva 10, 9000 Murska Sobota Inštitut za bolezni prebavil. Tatjana Puc Kous, dr. med. spec., je endoskopistka z bogatimi vsestranskimi izkušnjami na področju interne medicine in gastroenterologije. Deluje že od leta 1996 kot zasebna gastroentero (več)
Računalniška tomografija (CT/CTA) Računalniška tomografija CT - je rentgenska preiskovalna metoda, s katero lahko opredelimo vzrok, mesto in razširjenost bolezni natančneje od klasičnega rentgenskega slikanja, saj zaradi boljšega kontrasta razlikuje med različnimi tkivi, kot so kosti, mišice in maščoba. Namesto opazovanja zunanjih obrisov kosti in organov (več)
Rektoskopija Rektoskopske preglede opravljamo v primeru: krvavitev iz anusa, zdravljenja hemeroidov, odkrivanja in spremljanja kroničnih vnetnih bolezni... Za več informacij in naročanje na pregled pokličite številko 0820 08240. Pregled je za uporabnike Doktor 24 asistence BREZPLAČEN! (več)
<< 1 2 3  ... >>